opgeruimd staat netjes

"Boris Dittrich houdt ermee op. Zo maakte hij vandaag bekend. Hij vertrekt om ruimte te maken voor nieuw D66-talent. Na de verkiezingen in november gaat hij wat anders doen. Nou, dat is geen dag te vroeg, vindt De Tank. Die conclusie had Boris al in januari van dit jaar moeten nemen, toen D66 zich onder zijn leiding in een onmogelijke positie had gemanoevreerd: tegen de Afghanistan-missie, maar toch steun voor het kabinetsbeleid. Boris als het schoothondje van JP - de oppositie lachte hem recht in het gezicht uit.

En ook Lousewies van der Laan stopt ermee en keert na de verkiezingen niet meer terug. Ze wil tijdens de campagne de lijsttrekker niet voor de voeten lopen, zegt ze. Lousewies verloor in juni de interne strijd om het lijsttrekkerschap binnen die partij. Nu zou het mij verbazen als er na de verkiezingen überhaupt nog D66'ers in de Tweede Kamer zitten, maar dat is een heel ander verhaal.

Wat doet Alexander Pechtold eigenlijk op dit moment? Zou hij met vakantie zijn, of zit-ie ergens een slim campagneplan uit te broeden?"

Reacties

Populaire posts van deze blog

Everything is Broken

Milk Supply Chain Management

De Top-100 albums volgens de lezers OOR