Een zware test

20:00 u, Bulgarije - Nederland, EK-kwalificatie

Vanavond wacht het Nederlands elftal een zware test: in Sofia tegen Bulgarije. Belangrijke wedstrijd voor de EK-kwalificatie 2008.

Van BastenVan tevoren is er een hoop te doen geweest over het selectiebeleid van Marco van Basten. Van Bommel wil nooit meer meedoen, en ook Van Nistelrooy heeft er een tijdje geen zin in. De eerste smetjes worden zichtbaar op het blazoen van de bondscoach. "Ik heb misschien wat foutjes gemaakt in de communicatie", gaf Van Basten afgelopen dinsdag toe in een persconferentie. Dat kun je wel zeggen. Wij begrepen al heel lang helemaal niets van het beleid van de bondscoach, nu zetten ook sommige spelers er hun vraagtekens bij. Dat kan niet lang goed blijven gaan. Wanneer er een einde komt aan de reeks overwinningen, en dat zou best wel vanavond kunnen gebeuren, dan zijn de rapen gaar.

De Regenjas gaat er straks eens even lekker voor zitten. Het zou op de lange termijn wel goed zijn voor Oranje, als ze vanavond een flink pak op de broek krijgen van de Bulgaar, speelt er door zijn gedachten. Misschien komt dan Clarence wel weer een beetje in beeld...

Prognose: Bulgarije - Nederland 3-0

Reacties

Populaire posts van deze blog

5th Dimension Television

kersen keren

De mate van rampzaligheid