De Radio 2 Top-2000

De Radio 2-stembus voor de Top-2000 van 2007 is sinds afgelopen maandag weer open. En ik heb natuurlijk ook weer gestemd. En ik ben een enigszins autistische volhouder, dus ik heb gewoon mijn lijstje van vorig jaar weer ingestuurd. Vrije keuze: These Eyes van de Guess Who (1969).

En opnieuw aan alle lezers het verzoek: stem op Alone Again Or van Love. Deze geweldige plaat móet in de lijst!

Reacties

Anoniem zei…
Hee FraNz,
goed voorstel.
Toevallig heb ik gisteren bij m'n favoriete platenwinkel, Velvet in Delft, een prachtige uitvoering gekocht van Forever Changes van Love. Volgens de info op de hoes dateert deze versie alweer van 2001. Hoewel de nummers allemaal dateren uit de periode 1967, heeft Rhino / Warner de kwaliteit ervan blijkbaar nog niet vergeten.
De sticker op de jewelcase zegt: Remastered en Expanded. Dat laatste betekent wel 7 bonus tracks, waaronder een 'alternate mix' van Alone Again Or.
Stemmen op dat nummer!!
Frans zei…
Een wijze beslissing, Jack, om juist déze uitgave aan te schaffen. Het geremasterde geluid klinkt fris, vers, vrolijk. de zeven bonus-tracks zijn interessant. Het kijkje in de studio tijdens de opnames, de mono-single-versie van Alone Again Or, het voegt allemaal iets ectra's toe aan dit inmiddeld klassieke album.
Lees hier wat Fritz ervan vindt.

Populaire posts van deze blog

kersen keren

5th Dimension Television

De mate van rampzaligheid