Parkpop Den Haag Zondag 29-06-08

Het grootste gratis openluchtfestival van Europa was dit jaar met 300.000 bezoekers, zonnig weer en geweldige line-up, een groot succes. We hebben de volgende bands gezien. Silkstone (Relaxed), Moke (Strak en rockend), klein stukje Matt Bianco (swingend maar outdated), The Proclaimers (schotse Rowan Heze, wel gezellig liggend in de zon), klein stukje Kula Shaker (Knallen), Racoon (Wat ze doen is goed, maar te saai en te lieve muziek) en de TOP afsluiter Sheryl Crow.

Was de eerste keer dat ik haar zag en was zeer onder de indruk. Echt een rockchick :-) Een leider van haar band, leuke popsongs (ze deed al haar hits en 3 nieuwe nummers van haar geweldige nieuwe cd Detours) en iemand die het publiek kan entertainen. Was een prima afsluiter van een leuke dag. hoop haar binnenkort nog eens in de HMH ofzo te zien.

http://www.youtube.com/watch?v=3sTt79DOMsg&feature=related

Juni was een mooie concertmaand. Voor de rest van het jaar staan er ook alweer wat concerten op de planning. Juli: Mika, Augustus: Lenny Kravitz (kaartverkoop start zaterdag), Oktober: Bryan Adams, Coldplay en Queen & Paul Rodgers. Uiteraard zullen er ook nog wel de nodige Golden Earring concerten bij gaan komen. Eerst maar de financiën checken want we lopen wel leeg op al die optredens.........but who cares, we're having fun :-)

Reacties

Anoniem zei…
Nou Baba,
jij weet ook wel, waar je vakantiegeld naar toe is gegaan.
Maar je hebt gelijk: Die ervaringen en herinneringen kan niemand je meer afnemen; die zijn binnen!!
Misschien zie ik je op 22-10 in Rijswijk. Dat wordt mijn debuut als Earring-bezoeker!!

Populaire posts van deze blog

kersen keren

5th Dimension Television

Het wonder van Haarlem