Jassen in de voetbalkantine

HFC EDOSinds een paar weken kaarten Elly en ik niet alleen wekelijks in het clublokaal van de duivensportvereniging. Om de twee weken kaarten we nu ook bij de klaverjasclub van de Haarlemse voetbalvereniging HFC EDO. Op vrijdagavond in de kantine van de club met de rijke historie. Tot nu toe zeer succesvol: nog geen enkele keer gingen we zonder gewonnen prijs naar huis! Vanavond weer prijs: El won een fraaie kop- en schotelset. En we hadden nu ook al drie keer de hoofdprijs in loterij. Maar het gaat natuurlijk vooral om het kaarten in een gezellige ontspannen sfeer. En dat zit wel goed bij EDO.

De stand in de klaverjascompetitie wordt op de website van de HFC EDO gepubliceerd.

Min of meer vanzelf ben ik nu ook geïnteresseerd geraakt in het wel en wee van de voetbalvereniging. Op bovenstaande foto niet AC Milan na weer eens een gewonnen wedstrijd in een kolkend San Siro-stadion. Dit zijn de Haarlemse rossoneri. Milan, twee jaar later opgericht dan EDO, heeft die prachtige tenues gewoon gepikt van onze lokale trots.

EDO heeft een zaterdag- en een zondagafdeling. Zaterdag-1 speelt dit seizoen in de 2e klasse en zondag-1 speelt in de 1e klasse. Kampioen worden zit er niet in, voor geen van beide teams.

Reacties

Populaire posts van deze blog

Everything is Broken

Milk Supply Chain Management

De Top-100 albums volgens de lezers OOR