professioneel

"De schandalige overtreding waarmee Boulahrouz Christiano Ronaldo uit de wedstrijd schopte is een schoolvoorbeeld van het schromelijke gebrek aan fatsoen dat men tegenwoordig aantreft op het voetbalveld. De Tank vindt dat dit gedrag niet getolereerd kan worden. Stem daarom op de PvhF, en ik zal ervoor zorgen dat het ouderwetse fatsoen terugkeert in de edele voetbalsport."

Reacties

Freek zei…
Hoi Marcus! Gaat de partij van het fatsoen zich nu ook al richten op de spelregels van het voetbalspel? Dat is wel een leuk verkiezingsthema waarmee je veel media-aandacht kan krijgen.

Vergeet niet dat Khalid volgens de regels van het spel gewoon is bestraft en dat je dat dus niet kan aanvechten. Dat betekent dat je niet de individuele gevallen moet aanvechten, maar de fatsoensregels in het voetbalspel in het algemeen. Mijn advies: laat de spelregels aanpassen.

Verder vind ik het jammer dat je alleen dit aspect van fatsoen aanpakt. Er zijn in deze wedstrijd toch wel meer fatsoensnormen gebroken door spelers? Neem bijvoorbeeld de Schwalbes van de heren Van Bommel en Figo. Je kan ook het niet teruggeven van de bal door Johnny Heitinga nog noemen. Of de schandalige overtreding van Deco op Heitinga die daarop volgde. Mocht je nog meer voorbeelden nodig hebben? Deco houdt de bal vast waardoor Nederland geen vrije trap kan nemen. Dat is ook niet fatsoenlijk.

Gelukkig kan Ivanov zo lid worden van je partij: hij deelt gewoon fatsoenlijk kaarten uit. En kan nog optellen ook: twee keer geel is rood.

Groeten,
FritZ

Populaire posts van deze blog

5th Dimension Television

kersen keren

De mate van rampzaligheid