De Oscar Moenstrofee

De dertiende speelronde in de Eredivisie bracht ons weer veel memorabele momenten. Never a dull moment. Moeiteloos kunnen we u weer een viertal nominaties aanbieden voor de weekprijs. Dat zijn: Pascal Bosschaart (ADO), Ferrie Bodde (ADO), Job Bulters (AZ) en Nicky Hofs (Feyenoord).

Pascal Bosschaart

Pascal BosschaartHet is niet het seizoen van ADO, En het is al helemaal niet het seizoen van Pascal Bosschaart. In de zwaarbeladen thuiswedstrijd van zijn club tegen Vitesse gaat hij in de dertiende minuut in de fout, wanneer hij een doorgebroken tegenstander neerhaalt. Rode kaart, ADO verder met tien man. Dat blijkt te veel gevraagd: het zwaargeplaagde ADO speelt vanaf dat moment een verloren wedstrijd.

Ferrie Bodde

Ferrie BoddeNa het wegsturen van Pascal Bosschaart is het even een beetje paniek in de ADO-defensie. Ferrie Bodde weet zich geen raad. Wanneer er een hoge voorzet komt kan hij er niet helemaal goed bij en in blinde paniek volleybalt 'ie de bal dan maar weg. En omdat het binnen de zestien gebeurt gaat de bal op de stip. Lazovic scoort eenvoudig. Ja, dan is er helemaal geen redden meer aan.

Job Bulters

Job BultersHet is wat, als je als derde keeper zijnde in de basis mag starten wanneer je met je club AZ op bezoek gaat bij Feyenoord. Het ging niet helemaal zoals Job het zich had voorgesteld. AZ is op alle fronten superieur, laat Feyenoord alle hoeken van het veld zien. Slechts drie keer komt Feyenoord onder de enorme druk uit. En alle keren is het raak. De AZ-doelman grijpt drie keer niet goed in. Direct verantwoordelijk voor de nederlaag van zijn team. Daar had Murphy niks mee te maken.

Nicky Hofs

Nicky HofsNicky is zo'n klein ettertje op het veld. Hij kan goed voetballen, maar hij heeft ook iets in zijn spel waarmee hij irritaties oproept bij velen. Dat liet hij zaterdagavond nog eens zien. Met een geweldige fopduik versiert hij een vrije trap op iets van 20 meter van het doel van AZ. Hij neemt zelf de vrije trap, die hij onberispelijk binnen schiet. Ik vind dus dat dat niet kan. Nicky, als je echt zo'n goede voetballer bent als je zelf denkt dat je bent, doe dit soort dingen dan niet. Eerlijk duurt het langst.

Maak uw keuze en stem hier.

Reacties

Populaire posts van deze blog

5th Dimension Television

kersen keren

De mate van rampzaligheid