Ko en Ting Ting

In Ko's dagboek staan de mooiste verhalen over Ko's logeerpartijen. Het allermooiste vind ik het volgende:

16 juni 2006

Jupie, Ko gaat met Ting Ting mee. Van middag zijn we naar buit gespeeld. Rondje gelopen en toen was Ting Ting en Ko moe en erg dorst. Dan zijn we naar huis gegaan. Gaan we lekker ijsje gekregen en patatje gegeten. Daar gaan Ting Ting en Ko naar boven tv kijken. Als donker is dan gaan ze lekker slapen.

17 juni (zaterdag)

Ko is met Ting Ting en ze vader naar centrum gegaan en ze heeft daar twee mooie paar schoenen meegenomen. En ook hele boel lekker ijsje meegenomen. 's Middags Ko en Ting Ting thuis gebleven. Ze zitten lekker tv te kijken. En 's avonds zijn ze gecomputerd. Na tijdje moet ze gaan lekker slapen.

18-06-'06 (zondag)

Toen ze wakker wordt gingen ze gelijk naar ze papa toe. En een mooie kado voor papa. Omdat het is Vaderdag en Ting Ting heeft op school een mooie kalender voor papa gemaakt. Na het avondeten ging Ting Ting en Ko lekker douche. Na het douche moet Ting Ting tanden uit trekken en het ging perfect. De tandje van Ting Ting zit helemaal los. Dan ging Ting Ting en Ko lekker slapen. Slaap het lekker en morgen weer naar school.

Groetjes Ting Ting en Ko

Reacties

Isis zei…
Ik ben reuzebenieuwd naar het dagboekverslag van 9 december...

Populaire posts van deze blog

Everything is Broken

Milk Supply Chain Management

De Top-100 albums volgens de lezers OOR