De coup

Onverklaarbaar. Alleen zo kan ik de gebeurtenissen van vandaag kwalificeren. Franz besloot vanmorgen in te gaan op de uitnodiging van Blogger om zijn blogs, (Franz' World, de Abovolonisten, de Oscar Moenstrofee en de Website voor het Fatsoen) te upgraden. Blogger beloofde allerlei mooie nieuwe features en nog eenvoudigere schermen om te kunnen posten. Daar kreeg hij dus mooi spijt van.

Sinds 12 uur vandaag waren de blogs uit de lucht. Franz kreeg het spaans benauwd. Meerdere e-mails naar de Blogger helpdesk, enkele posts op de Blogger forums, vele zweetdruppeltjes. En toen eindelijk, om 21:21 kreeg hij een e-mailtje van Blogger waarin stond dat de migratie mislukt was, maar dat alles weer bij het oude zou zijn. Niet dus! Alles blogs zijn er weer, maar om de een of andere reden is er nog maar één persoon geautoriseerd om te posten op Franz' World en dat is, u raadt het al, Ir. Marcus Koperslager. I'm back!

Totdat de technische problemen bij Blogger zijn opgelost zult u Franz, Fury Noir, De Regenjas en Baba O'Riley dus moeten missen. De Tank heeft een coup gepleegd; ik neem namens hen de honneurs waar. Op de u bekende geheel eigen wijze.

Reacties

Fury Noir zei…
Ik kan niet anders dan erop vertrouwen dat Marcus geen misbruik zal maken van deze ongewenste situatie.
Anoniem zei…
Ook ik hoop dat De Tank op waardige wijze invulling zal geven aan deze zware verantwoordelijkheid.
Anoniem zei…
Ik hoop dat Marcus hier niet over The Sound of Music zal beginnen te zeveren.
Isis zei…
Ik was er persoonlijk ook al bang voor dat de migratie niet zo'n succes zou zijn en heb het dus nog niet aangedurfd. Merkte al op schoolstrijd dat er steeds foutmeldingen komen en dat fotootjes bij reacties niet altijd verschijnen... Ik durf dus nog niet..
Overigens heeft de migratie wel een enorm voordeel en dat is dat je je posts kunt categoriseren. Dat is leuk voor het archief en het overzicht op de website... Maar nog wel een hele klus als je al je vorige posts nog wil indelen!!
Felix zei…
Hopelijk gaan ze zorvuldig met de verdwenen blogs om en komen onder de blogs straks weer de juiste namen van de bloggers te staan. Ook ik durfde de migratie niet aan. Iemand moest zich opofferen om de eerste te zijn...

Populaire posts van deze blog

Everything is Broken

Milk Supply Chain Management

De Top-100 albums volgens de lezers OOR