De diva tussen de sterren

Vanavond waren El en ik op het jaarlijkse feest van het cateringbedrijf waar El werkt. Een drukke bedoening, bijna duizend man/vrouw (opvallend veel meer v dan m) bij elkaar in een feestgelegenheid in het Amsterdamse havengebied. Eten, drinken, praten, kennismaken.

Kennisgemaakt met een bijzondere vrouw: Marjan, de moeder van Vera. Marjan is in haar vrije tijd één van de twee Haarlemse Diva's, wereldberoemd in heel Haarlem en wijde Noord-Hollandse omstreken. Vanavond dronk ze mineraalwater met een lichtje in dezelfde kleur als haar prachtige brede hoed. Binnenkort meer over de Haarlemse diva's.

Tour de FunkEr was ook live-muziek. Tour de Funk deed twee setjes. Veel funk. Ze kregen de zaal snel aan het dansen. Zo tegen het einde van de tweede set speelden ze wat meer rock. Covers. Onder andere een prima uitvoering van Anouk's Girl, inclusief de goed getimede "stop" in het tweede couplet. Tussendoor een r&b-zangeres, waarvan ik de naam even ben vergeten, geflankeerd door twee stoere gespierde dansers. Niet helemaal mijn muziek, maar was toch wel aardig.

Klapstuk van de avond: Wolter Kroes! Tsja...

Wolter Kroes

Reacties

Populaire posts van deze blog

IJzeren Poort

Flatten the curve

Lemming management