beide Rolling Stones concerten verplaatst

De afgelopen weken heeft de gezondheid van Rolling Stones' gitarist Keith Richard regelmatig het nieuws gehaald. Na overleg met zijn artsen hebben Richard en de overige bandleden besloten hun A Bigger Bang tournee te hervatten. Een nieuw tourschema is opgesteld met minder concerten in zoveel mogelijk landen. Voor Nederland houdt deze nieuwe tournee in dat het Rolling Stones concert in de Amsterdam ArenA:
  • op zondag 30 juli is verplaatst naar maandag 31 juli;
  • op dinsdag 1 augustus is uitgesteld naar een nog onbekende datum waarschijnlijk zomer 2007.
Kaarten voor zondag 30 juli blijven geldig voor het concert op maandag 31 juli. Kaarten voor dinsdag 1 augustus blijven geldig voor het vervangende concert. De datum van dit tweede concert wordt naar alle waarschijnlijkheid half juli bekend gemaakt. Hou de Mojo site en/of nieuwsbrief in de gaten voor de nieuwe datum. Bij verhindering kunnen bezoekers voor de oorspronkelijke datum zondag 30 juli de kaarten vanaf zaterdag 3 juni tot en met donderdag 20 juli terugbrengen bij de voorverkoopadresen van Ticket Service. De uiterste inlevertermijn voor het tweede concert wordt later bekend gemaakt.

Niet alleen in Nederland is het aantal shows teruggebracht. Het Europese deel van de tournee A Bigger Bang bestond oorspronkelijk uit 35 concerten: dit zijn er uiteindelijk 21 geworden. De overige shows worden verplaatst en vinden in 2007 plaats.

bron: Mojo

Reacties

Anoniem zei…
Enige voordeel is dus dat, als er tenminste niemand ddod gaat neervallen, we de Stones in 2007 ook gaan zien

Populaire posts van deze blog

kersen keren

5th Dimension Television

De mate van rampzaligheid