klein maar dapper?

"Met kromme tenen volg ik het kamerdebat over Hirsi Ali. Rita Verdonk ligt weer eens onder vuur. En in haar kielzog de hele regering. Dit keer is het echter vooral de oppositie die zeurt; de regeringspartijen staan achter ons kabinet en zo hoort het ook. De naam "regeringspartijen" zegt het al. Alleen D66 snapt niet hoe het werkt. Ze zitten in het kabinet en tóch gaan ze met die linksen mee! Gelukkig dat de LPF en de SGP hun verantwoordelijkheid nemen, want anders zorgt een partij zonder visie, zonder lijn en zonder kiezers ervoor dat we zonder regering zitten. Dat zou pas slecht zijn voor de mensen in het land.

Ik maak alvast een notitie voor mezelf: Marcus, denk eraan dat wanneer je straks in de coalitiebesprekingen de PvhF vertegenwoordigt, dat je dan niet met die D66-gasten in zee gaat. Daar krijg je spijt van."

Reacties

Unknown zei…
FritZ was op verjaardagvisite en viel het debat net binnen toen Rouvout zijn eerste termijn beeindigde. FritZ hoorde de heer Van der Vlies van de SGP aan en kreeg toen de toespraak van mevrouw Van der Laan van D66 voor haar kiezen. FritZ luisterde vooral naar de structuur van haar betoog. (Je doet tenslotte een cursus en daar wil je ook wat van leren....). Tenenkrommend was in ieder geval haar lange inleiding over de buitenlandse aandacht voor de kwestie en haar "maar daar gaan we het nu niet over hebben".

FritZ dook zijn bed in nadat ook de deskundige aan tafel bij Paul Witteman niets van het somalische namenrecht wist.

Zouden we nog een kabinet hebben? FritZ stapte snel naar de krant op de mat vanochtend. Geen uitsluitsel.... Teletekst... geen uitsluitsel, om 2.00 PM CET gaan we verder. FritZ is blij dat hij gewoon naar bed is gegaan.

Populaire posts van deze blog

IJzeren Poort

Flatten the curve

Lemming management