Feyenoord heeft nieuwe spits

Angelos Charisteas naar de Kuip

Angelos Charisteas is de nieuwe spits van Feyenoord. De Griekse spits, bankzitter bij Ajax, moet de rol van Kuyt overnemen.

De reacties van het publiek zijn opmerkelijk. De Ajax-fans zijn blij; Charisteas is in Amsterdam altijd als een miskoop beschouwd. Hij scoorde nauwelijks en verdween naar de bank. Zijn vertrek bij Ajax is geen verlies. En daarom lachen ze zich rot dat hij naar Rotterdam verkast. De Feyenoord-fans zijn boos. Kuyt en Kalou zijn weg, dat heeft Feyenoord veel geld opgeleverd en de fans hadden gehoopt, nee verwacht, dat dat geld zou worden gebruikt om een echte topper aan te trekken. En Charisteas is niet die topper, vinden ze. Het legioen mort, er heerst een rellerige sfeer, opstand dreigt.

Erwin Koeman: "Ik vind het jammer dat hij nu met de nek wordt aangekeken. Die jongen kan er ook niets aan doen. Ik hoop van harte dat hij hier een kans krijgt.".

De supporters vrezen het ergste, en dat is nog wel begrijpelijk ook. Dat de club het moet hebben van een afdankertje van Ajax, dat doet heel veel pijn. Er is geen enkel vertrouwen dat Feyenoord met de huidige selectie mee zal kunnen doen om de prijzen. En dat hoort niet bij de club. Dat nemen ze Charisteas niet kwalijk, of Koeman, nee, de woede richt zich op het bestuur.

De enige manier om het legioen stil te krijgen is presteren. Als Charisteas gaat scoren, als Feyenoord gaat winnen, dan zal het wel omslaan. Jammer dat we nog een weekje moeten wachten voordat ze weer de wei in mogen. Het wordt een spannende week.

Reacties

Populaire posts van deze blog

IJzeren Poort

Lemming management

Flatten the curve