Poll

Wat denkt u? Sinds dinsdag kunt u stemmen op deze site. Ik wil niet zeggen dat u massaal van deze mogelijkheid gebruik hebt gemaakt, maar toch, het aantal stemmen valt me niet tegen: negentien bloglezers hebben een stem uitgebracht.

evaluatie

Tijd om even wat ervaringen en bevindingen op een rijtje te zetten.

  • de stemcomputer maakt gebruik van zogenaamde IP-blokkering. Dit om te bereiken dat lezers slechts één keer een stem kunnen uitbrengen. Dat werkt goed. Maar dat heeft tot ongewenst gevolg dat de lezer die samen met een andere lezer achter een router zit niet kan stemmen. Ik weet geen goede oplossing hiervoor. Is een beetje jammer.
  • de periode van een maand is veel te lang voor een poll. Reeds na enkele dagen hebben alle vaste bloglezers wel hun stem uitgebracht. Het tempo moet hoog zijn wil het interessant blijven.
  • de vraagstelling zal niet altijd iedere lezer aanspreken. In eerste instantie was ik het mogelijke antwoord "kan me niet schelen" vergeten. Heb ik later toegevoegd. Moet ik alert op blijven.
  • er moet wat variatie in het onderwerp zitten. Voor de politieke enquete lijkt de Website voor het Fatsoen van Ir. Marcus Koperslager een geschikte plaats (daar kunt u nu uw mening geven over Rita Verdonk), voor andere onderwerpen kan Franz' World een mooi forum zijn. De wekelijkse toekenning van de Oscar Moenstrofee vindt voortaan plaats op basis van uw stemmen.

de uitslag

Het merendeel van de lezers blijkt vertrouwen in Charisteas te hebben. De meeste lezers verwachten dat hij meer dan tien doelpunten zal maken voor Feyenoord dit seizoen. We zijn benieuwd. Voorlopig zit hij geblesseerd aan de kant.

Reacties

Jaap zei…
Zou er een wekelijkse poll van maken. En als je "vaste" clubje snel een stem uitbrengt kan je er ook een 2-3daagse poll van maken.
Jaap zei…
Gooise vrouwen heb ik nog nooit gezien, ook niet kort in de zap, dus kan er geen oordeel over geven
Anoniem zei…
Uit de reactie van Jaap merk ik op dat het niet gaat om vrouwen uit het Gooi, maar om een tv serie....

Niet gezien dus....
Het gaat over een tv-serie over vrouwen uit Het Gooi...

Populaire posts van deze blog

IJzeren Poort

Lemming management

Gezellig een stukje varen - Albert Edelfelt, twee schilderijen