Broodje Bram

Zaterdag in Heemstede

Onze zaterdag loopt iets anders dan we hadden gepland. De parkeerproblematiek in de Haarlemse binnenstad drijft ons tot wanhoop. Bij alle parkeergarages staan rond 13:00 uur lange rijen wachtende auto's: De Appelaar, De Kamp, de Houtgarage, overal is het bomvol. We hebben geen zin om te wachten en we besluiten om dan maar naar Heemstede te gaan. Daar is het (iets) beter: met veel moeite kunnen we de auto kwijt op het enige nog beschikbare plekje op het kleine parkeerterreintje tegenover de Dekamarkt. Maar één plek is precies wat we nodig hebben, dus dat komt goed uit.

We hebben trek, dus we zoeken een plek waar we iets te eten kunnen krijgen. In de winkelstraat komen we bij "Broodje Bram" terecht. Een beetje vreemde naam misschien, maar wel een leuke gelegenheid. De cappuccino smaakt goed, de hamburgers ook.

heemstede

Daarna nog een paar boodschappen gedaan (bloemetje, kaarsen, visjes, spulletjes voor de spaghetti). Vergeten te kijken naar de oktoberuitgave van Banking Review - stom.

Volgende keer gewoon met bus 75 naar de stad - is sneller en goedkoper.

Reacties

Felix zei…
Heel goed! Neem eens wat vaker de bus, zeker als je in de stad blijft... Tip: print de haltetijdentabel uit van lijn 75 en hang 'm ergens op.

Populaire posts van deze blog

kersen keren

5th Dimension Television

De mate van rampzaligheid