Seksuele energie

De wekelijkse Libelle-test

Op zaterdag ligt-ie altijd in de brievenbus, de nieuwe Libelle. Dat betekent gegarandeerd elke week een nieuwe test. Deze week is het: "hoe staat het met de seksuele energie in uw relatie", leest El hardop voor, wanneer we na het eten nog even aan tafel zitten. "Liefde is immers een werkwoord", vervolgt ze.. Belladonna is gek op testjes, en ik voel de bui al hangen. "Zullen we de vragentest invullen? Dan pak ik een pen. Ik doe hem eerst, en dan zeg ik nog even niets tegen jou, en dan doe jij hem daarna". En dan begint het, Belladonna's spervuur van vragen. Over van alles.

De uitslag is fraai:

"Uw relatie bevat een redelijke portie seksuele energie. De vonken vliegen er niet vanaf, maar meestal vindt u uw seksleven wel oké. Zijn u en uw partner daar tevreden mee, dan is dat prima. Bent u dat echter niet, dan (..) sluimert er een onuitgesproken conflict. Wilt u uw seksleven in positieve zin veranderen, dan zult u aan die problemen moeten werken."

Dat weten we dan. Hoeveel open deuren wilt u hebben? Wat schieten we daar nou mee op?

Ze zouden eens een testje moeten maken over het effect van testjes op een relatie.

Reacties

Jaap zei…
Nooit vrijwillig meedoen aan dat soort testjes.......krijg je alleen maar onnodige discussies van. Idd alleen maar open deuren.

Populaire posts van deze blog

IJzeren Poort

Lemming management

Gezellig een stukje varen - Albert Edelfelt, twee schilderijen