Eindelijk lekkere koffie van een padje

Café Invento

Inventum: de Café InventoWe zijn toe aan ons derde machientje dat koffie kan maken van een padje. In 2001 schaften we onze eerste Senseo aan. Dat was er zo één met van die knijpers om hem dicht te maken. Die hield het drie jaar vol. Toen begon die kuren te vertonen. Daarna kwam de tweede Senseo, nu eentje die je van bovenaf dicht moest drukken. Ook deze heeft het iets van drie jaar volgehouden. Grootste voordeel van een Senseo: je hebt in no time een kopje koffie. Grootste nadeel: het smaakt nergens naar.

Maar nu hebben we dus weer een nieuwe. Dit keer geen Senseo, maar een Inventum: de Café Invento. Ziet er prachtig uit. Fraai vormgegeven, een lust voor het oog. Maar het allerbelangrijkst is dat dit apparaat ook lekkere koffie maakt. Eindelijk. Gemak dient de mens, zeggen ze altijd, maar het moet natuurlijk wel lekker blijven.

Reacties

Anoniem zei…
Ik wens jullie veel plezier met dit apparaat. Maar de reviews op www.kieskeurig.nl zijn niet bepaald positief over de duurzaamheid! Benieuwd of ie het bij jullie wel langer dan een half jaar volhoudt.
Felix zei…
Wij zijn ook van de Senseo af en hebben een Krups (de XP 2000). Zonder pads. En lekker.

Maar is het 't apparaat die koffie lekker maakt of is 't de pad?

Ik heb een waterkoker die ontzettend lekkere thee kan maken.
Frans zei…
We gebruiken in deze Café Invento dezelfde pads die we voorheen in de Senseo stopten. En de smaak is duidelijk anders. Het zijn dus niet alleen de pads die de smaak bepalen, maar ook het apparaat. Temperatuur van het water, de druk waarmee het water door de pads wordt geperst en wie weet welke factoren nog meer.
Frans zei…
Iets langer dan een half jaar: na op de kop af acht maanden was het over en uit. Maar dan wel met een enorme knal! Zie Cafe Exploso.

Populaire posts van deze blog

kersen keren

5th Dimension Television

Het wonder van Haarlem