vakantie 2006 - dag 5

dinsdag 18 juli

Overdag ritje gemaakt. Desley mee. We rijden naar Aubenas. Wanneer we daar aankomen is het half twee - alle winkels dicht. We drinken ergens koffie en slenteren wat door de stad. Etalages kijken. Allemaal smalle straatjes, veel café's en restaurantjes, terrasjes.

El en Desley in de straten van Aubenas

Daarna rijden we weer verder. Door het departement Haute-Loire. Komen langs Jaujac. We maken een lange rit over smalle slingerende wegen door schijnbaar uitgestorven land. In Langogne stoppen we voor een glaasje limonade. Opvallend, hier is het niet zo warm.

's Avonds naar de markt in Vallon Pont d'Arc, de Marche Nocturne. Met z'n negenen. Wat een vertoning: het hele dorp is vanaf zeven uur veranderd in een enorme markt. Het is belachelijk druk, je kunt je nauwelijks bewegen tussen al die mensen in die smalle straatjes. We eten wat bij een restaurant (slechte bediening, slecht eten).

Arnold en Aad houden de eer van Shell hoog

Na het diner lopen we verder door de menigte. Om de haverklap zijn we iemand kwijt. Irritaties lopen op. El en ik besluiten om het maar voor gezien te houden, we lopen alvast in de richting van de auto en eten een ijsje. El wordt onwel van al die drukte en die lichtjes om zich heen. Om een uur of elf zijn we terug op de camping. Niet veel gekocht, alleen iets voor op ons hoofd.

vervolg

Reacties

Populaire posts van deze blog

kersen keren

5th Dimension Television

De mate van rampzaligheid