Koninklijk Feest

Greetje Gladpootjes

Van Greetje Gladpootjes, onze royalty-verslaggeefster:

Prins Willem-Alexander vierde vandaag het uitgestelde feest voor zijn veertigste verjaardag met een feestelijke ontvangst op Paleis Het Loo. De charmante kroonprins was 27 april al jarig, maar stelde zijn feest toen uit, omdat vlak daarvoor op 10 april zijn derde dochter Ariane was geboren.

Vertegenwoordigers van vele verschillende koninklijke huizen waren aanwezig zijn op het paleis in Apeldoorn. Vrienden, familie en natuurlijk Prinses Máxima en drie dochters Amalia, Alexia en Ariane waren natuurlijk van de partij. Prins Floris, zoon van prinses Margriet en Pieter van Vollenhoven, was met zijn zwangere vrouw prinses Aimée gekomen. Die liet de exacte datum waarop de baby wordt verwacht nog even in het midden maar zei dat ze in oktober is uitgerekend.

Onder de buitenlandse feestgasten waren de Belgische kroonprins Filip en prinses Mathilde. De prinses liep misschien al wat vooruit op de gevolgen van de formatieproblemen in België door gekleed in een oranje jurk naar het feest te komen. Op die problemen in het land wilden ze niet ingaan.

Andere buitenlandse gasten waren onder meer de Britse prins Edward en prinses Sophie, prinses Victoria uit Zweden en leden van de Jordaanse en Spaanse koninklijke families.

Het was ongetwijfeld een geweldig feest. Jammer dat ik niet was uitgenodigd, anders had ik jullie mooie verhalen kunnen vertellen. Wat kunnen die royals feesten, neem dat maar van me aan!

Nou, doei!



Reacties

Populaire posts van deze blog

kersen keren

5th Dimension Television

Het wonder van Haarlem