Het restaurant

Restaurantrecensies kunnen erg handig en informatief zijn. Bijvoorbeeld wanneer je nog niet eerder in een bepaald restaurant hebt gegeten en je benieuwd bent naar ervaringen van anderen. Er verschijnen er steeds meer op het internet. Daar trof ik ook de onderstaande aan. Erg nuttig.

McDonald's in winkelcentrum Schalkwijk

Een review door carsrac over McDonald's, Haarlem

Service: Zeer goed
Sfeer: goed
Waar voor je geld: veel

Voordelen: bereikbaarheid, kindvriendelijk
Nadelen: fastfood

Aanbevelen aan potentiële consumenten: JaDe Mac in Schalkwijk

Ik ben er vaak geweest en gegeten.

Het is goed bereikbaar. Er zijn veel parkeerplaatsen in de buurt.

Voor de liefhebber van architectuur te zien dat vestiging goed opgenomen is in de rest van het winkelcentrum. Maar toch bereikbaar is als de rest van het winkelcentrum is gesloten. Vanaf de bovenverdieping is het overdekte voorplein te zien van het winkelcentrum, waar een schoenmaker en bloemenstalletje aan ene kant staan en aan de andere kant zaken zoals C&A en V&D zonder dat het een of het ander afbreuk doet aan het rustieke karakter. Vanuit de benedenverdieping is een stukje geschiedenis van het oude Schalkwijk te zien in de vorm van een torenspits welke gespaard is van een kerk welke gesloopt is en nu de kroon vormt van een andere snackbar. Ga niet naar deze snackbar, want dan kun je de torenspits niet zien.

De jonge kinderen kunnen spelen in de ruime indoor speeltuin met veilig uitzicht op winkelend publiek. De indoor speeltuin ligt op de bovenverdieping. Dus direct trap op en dan zou je het moeten zien liggen. En anders loop je nog even door. De speeltuin ligt aan de achterkant naar de balkon en de achteruitgang welke alleen in geval van nood een veilige vluchtweg is. Het is dus een zeer veilige Mac.

Kortom zeer geschikt voor jong en oud. Vooral een aanrader voor de opa en oma met kleinkinderen.

Deze Mac volgt de standaard Mac kaart. Van deze kaart kan ik aanbevelen:

  • De koffie.
  • De salades zijn zeer goed en compleet. Zeker een alternatief voor de vette hap.
  • Als je voor vlees gaat is de quarterponder de aanrader. Ik ga niet van de tussenoplossing zoals de hamburger of de Big Mac. Die laatste vind ik een broodje gitaar.
  • Voor de kipliefhebber is mijn tip: “Kip twintig met mosterd.” Elke Mac-medewerker weet wat je bedoelt en met een kleine salade er bij heb je een gezonde Mac-maaltijd.

Als je bestek wil hebben, vraag er om. Het is aanwezig voor de salade, maar je kunt het ook voor andere nuttige dingen gebruiken. Het is een luxe picknick-afhaal-snackbar. Dus sommige dingen zoals (wegwerp-)borden moet je van thuis mee nemen als je niet zonder kan.

Buiten de auto of fiets is het ook met openbaar vervoer via de zuidtangent goed bereikbaar. De bus stopt aan de andere kant van het winkelcentrum en binnendoor is de Mac droog en warm goed te bereiken.Een fascinerende review.

Reacties

Unknown zei…
Een Mac is geen restaurant, maar een vreetschuur.

Populaire posts van deze blog

IJzeren Poort

Het lijk bij de Keukenhof

Lemming management