The Modfather

Paul Weller - Studio 150

En weer een fraaie dvd op de kop getikt: Paul Weller's Studio 150. In 2004 bracht hij een cd uit met allemaal covers. Opgenomen in Amsterdam, in Studio 150 (Lauriergracht 150). Vandaar ook de titel. Op het album staan covers van liedjes van o.a. Bob Dylan, Neil Young, Gordon Lightfoot en Burt Bacharach. Album werd terecht prima ontvangen.

Na het uitbrengen van deze cd, in het najaar van 2004, maakte Weller een korte tournee, waarbij hij o.a. ook in het Utrechtse Muziekcentrum Vredenburg speelde. Deze dvd is een registratie van een concert uit november van dat jaar, een concert waarbij hij een selectie van de liedjes van dat album speelt, aangevuld met enkele liedjes uit zijn eigen repertoire. Deze opnames zijn gemaakt in het Londense Riverside.

Paul Weller

Prima liedjes, goed concert. Fantastische 5.1-mix! Aanwinst.

Tracklist: Hercules / One Way Road / Wishing on a Star / Close to You / Hung Up / Early Morning Rain / Tales from the Riverbank / Thinking of You / Amongst Butterflies / All Along the Watchtower / Birds / If I Could Only Be Sure / My Ever Changing Moods / Broken Stones

Reacties

Unknown zei…
Ziet er erg goed uit.

Populaire posts van deze blog

Over congressen en vliegtuigen

IJzeren Poort

Flatten the curve