Ko

Ir. Marcus KoperslagerDit weekeinde hebben Franz en Belladonna twee logeetjes: Liz en Ko. De trouwe lezers van Franz' World kennen Liz natuurlijk maar al te goed en weten dat ze wel vaker een weekeinde in Haarlem logeert. Maar Ko is een nieuwe ster aan het firmament. Ko is een beer, een speelgoedbeer. Ko hoort bij groep 2, Liz' klas dit jaar. Elk weekeinde mag hij logeren bij een van de kinderen thuis.

De kinderen zijn allemaal erg gek met Ko en verheugen zich erop dat ze een keertje aan de beurt zijn om Ko te mogen meenemen. Ko heeft een boekje bij zich, waarin de weekend-gastouders dan een stukje schrijven.

Ko en Liz

Vandaag ging Ko mee boodschappen doen in het winkelcentrum. Hij zat de hele middag op de schouders van Liz. Bij de Dekamarkt mocht Ko op het rekje van het winkelwagentje zitten. Morgen gaat 'ie weer met Liz mee terug naar Alphen. En maandag gaan ze dan samen weer naar school. Het zal nog wel even duren voordat Ko weer bij Franz en Belladonna op bezoek komt. Jammer, want het blijkt een zeer fatsoenlijke beer te zijn. Hij ruikt alleen een beetje eigenaardig.

Reacties

Anoniem zei…
Zo'n fatsoenlijke beer, dat vind je zeker wel wat, Marcus!!!

Heel subtiel beginnen de gevolgen van de coup in Franz' World vorm te krijgen.
Dit krijgt de vorm van een fluwelen staatsgreep als op de Fiji Eilanden.
Franz, let op uw zaakje!!

Populaire posts van deze blog

IJzeren Poort

Flatten the curve

Lemming management