Feest!

Greetje Gladpootjes

Van Greetje Gladpootjes, onze royalty-verslaggeefster:

Hi allemaal, onze lieve en mooie Prinses Máxima wordt vandaag 36 jaar. Zij viert haar verjaardag met familie en vrienden gezellig thuis op Villa Eikenhorst in Wassenaar.

Prinses MáximaDe prinses heeft natuurlijk heel enerverende maanden achter de rug. Op 10 april beviel zij van prinses Ariane. Zij was toen nog maar net gestopt met werken. Heel angstig was het toen de derde dochter van de prinses na enkele dagen plotseling met long- en ademhalingsklachten moest worden opgenomen in het Leids Academisch ziekenhuis. Ondanks een dubbele virusinfectie aan de longen, kon het prinsesje gelukkig na vijf dagen weer naar huis. Inmiddels maakt zij het weer goed.

Verder vierden prinses Máxima en prins Willem-Alexander in februari hun vijfjarig huwelijk en werd onze kroonprins eind april 40 jaar. In een anderhalf uur durend tv-programma kregen wij, het Nederlandse volk, onder meer voor het eerst een inkijkje in het privéleven van het prinselijk paar.

Wij wensen Prinses Máxima natuurlijk heel veel geluk en voorspoed toe. Jammer dat ik niet ben uitgenodigd voor het verjaarspartijtje. Maar ik neem vanavond wel een glaasje rosé. Op haar gezondheid.

Doei!

Reacties

Felix zei…
Ik droomde vannacht dat ik bevriend was met Willem-Alexander en Máxima. Amalia had een sprookjesjurk aan en ik prees de keuze van de jurk. Die had roze delen en ik zei dat het mooi roze was, geen zuurstokroze. Máxima moest erg lachen en zei dat het juist zeer zuurstokroze was. Maar Willem-Alexander was het met me eens en beschreef het als "oud-roze". Ik moest even twijfelen aan het niveau van Máxima's graad van inburgering.

Lieve Greetje, wat betekent deze droom?

Populaire posts van deze blog

IJzeren Poort

Flatten the curve

Lemming management