Melkkoe

Het is niet alleen dat Neil Young onze bankrekening plundert met zijn Performance Series en met de Archives Series, nu is er weer een nieuwe serie bijgekomen: gisteren zijn de eerste vier uitgaves verschenen van de Original Release Series, de nummers 01 t/m 04:

  • Neil Young
  • Everybody Knows This is Nowhere
  • After the Goldrush
  • Harvest

Uitstekend geremastered en uitgegeven als hdcd (24bit). Dus vergelijkbaar met de Greatest Hits cd van een paar jaar geleden. Die Greatest Hits was qua tracklist niet zo interessant, maar qua geluid was-tie dat wel. Dat klonk allemaal prima! Dat geldt dus ook voor deze Originals. En qua artwork ook geweldig, handgeschreven teksten, en zo.

Wat mij betreft de winnaar van de drie series.

Ik denk dat ik de Archives Series aan me voorbij laat gaan. Maar deze Original Series waarschijnlijk niet. Neil Young is natuurlijk niet gek. De inhoud van de Archives-box zal namelijk ook als individuele uitgave worden uitgebracht, onder de noemer van de Performance Series. Dus niet alleen die cd’s die al dubbel waren, maar ook de rest van de box. Een mooie gelegenheid om de krenten uit de Performance-pap te vissen.

Reacties

Baba O'Riley zei…
Een mooie gelegenheid om eindelijk de CD-r van Harvest te vervangen door een goed klinkend origineel!!!!

Populaire posts van deze blog

IJzeren Poort

Flatten the curve

Lemming management