De afsluiting

dinsdag 3 april, A4 richting Amsterdam

Rijkswaterstaat heeft dinsdagavond rond half zes de A4 richting Amsterdam vrijgegeven. De snelweg was sinds het middaguur ter hoogte van Roelofarendsveen afgesloten nadat zeven vrachtwagens en een personenauto op elkaar botsten. Daarbij liepen twee chauffeurs lichte verwondingen op.

Ik was die dinsdag in Capelle en wilde naar huis. Dat viel dus niet mee. De ANWB raadde automobilisten die richting Amsterdam wilden aan om niet de weg op te gaan. Geen echte optie. Dat werd dus een lange tocht, via de overvolle A20 naar Gouda, daarna stapvoets de N207 naar Leimuiden en van daar de A4. Tweeëneenhalf uur.

woensdag 4 april, N205 Haarlem-Zuid richting A9

Bij de brand op een tankstation aan de Schipholweg (N205) in Boesingheliede is woensdagochtend een man om het leven gekomen. Een getuige meldde dat de automobilist rond 01.30 uur tegen een pomp aanreed en dat er brand ontstond. Uit de eerste onderzoeken van de politie kan worden opgemaakt dat de bestuurder van de auto door een nog onbekende oorzaak de vangrail bij het benzinestation heeft geraakt. Hij is vermoedelijk de macht over het stuur verloren en tegen een benzinepomp gebotst. Die is daardoor waarschijnlijk in brand gevlogen. Daarna brandde het hele pompstation uit.

In verband met de brand werd de N205 tussen Haarlem-Zuid en de aansluiting met de A9 in beide richtingen afgesloten. Om 06.15 uur werden de banen in de rijrichting van de A9 naar de N205 weer vrijgegeven. Later in de ochtend werden ook de rijstroken in de tegenovergestelde richting weer geopend.

Ik kan dus de stad niet uit. Dat moet geen gewoonte worden.

Reacties

Populaire posts van deze blog

IJzeren Poort

Lemming management

Gezellig een stukje varen - Albert Edelfelt, twee schilderijen