Het huwelijk

Bollywood-sprookje

Abishek Bachchan & Aishwarya RaiDit weekend zijn in Mumbai Aishwarya Rai en Abishek Bachchan met elkaar in het huwelijk getreden. Niet zo maar een trouwerij, nee, dit betreft de twee grootste filmsterren van het Indiase subcontinent. Bollywood, heel India, staat al weken compleet op z'n kop. Dat de twee met elkaar zouden trouwen stond al heel lang vast. Maar het bepalen van een datum voor het huwelijk, dat had heel wat voeten in de aarde. Er moest een heel legertje astrologen aan te pas komen om een geschikte trouwdatum te vinden.

We wensen vanaf deze plaats het paar heel veel liefde en geluk.

Het verhaal doet me sterk denken aan het huwelijk tussen Vina Apsara en Ormus Cama. Het zou helemaal mooi zijn als Aishwarya en Abishek nu een bandje zouden beginnen. VTO! VTO!

Reacties

Anoniem zei…
Komende vakantie gaat "The ground beneath her feet" opnieuw mee.
Vorig jaar ben ik tot op de helft gekomen.
De verloren vijf-minuutjes in gewone werkdag-avonden of klusweekenden doen m.i. geen recht aan het prachtige en intrigrerende verhaal.
Ik ga opnieuw beginnen en zal deze Salman Rushdie-klassieker bij aanvang van de vakantie direct ter hand nemen en niet pas in de laatste week zoals vorig jaar.

Populaire posts van deze blog

IJzeren Poort

Lemming management

Flatten the curve