De dierenverzorging

Deze dagen staan geheel in het teken van de verzorging van dieren. In totaal zeven exemplaren: twee honden en vijf katten.

Allereerst zijn daar onze eigen huisdieren: Bo, Bram en Broes. Ze zijn een beetje van slag vanwege de verbouwing. De katten zitten elke werkdag opgesloten in de werkkamer. Bram schikt zich in zijn lot, maar Broes, recalcitrant en nieuwsgierig als hij is, beschouwt die werkkamer als een soort Colditz en pleegt dagelijks meerdere ontsnappingspogingen. Bo slaapt gewoon tweeëntwintig uur per dag, vreemde snuiters over de vloer of niet.

Dan is daar de PLO: Perry, Lulu en Oscar. Hun ouders zijn twee weekjes met vakantie. En die tijd passen de katten op het huis. Op onze beurt zorgen wij voor eten en drinken en een schone kattenbak. Twee keer per dag gaan we even bij ze langs. Vooral de stokoude Perry heeft het er toch een beetje moeilijk mee.

En sinds eergisteren hebben we ook nog de gedeeltelijke zorg over Mac, je weet misschien nog wel, 'Big Mac'. Mac woont bij onze buurvrouw boven. En die buurvrouw heeft haar knie zodanig beschadigd bij een onhandige valpartij dat ze een tijdje met haar been omhoog op de bank moet liggen. En ze kan Mac dus niet uitlaten. Mac houdt wel van een ommetje. Mac heet eigenlijk Mack, maar naar 'Mac' luistert-ie ook.

Reacties

Anoniem zei…
Franz, geweldig, hartstikke leuk.

Bedankt Elly en Franz voor jullie goede zorgen.

Groetjes

Populaire posts van deze blog

IJzeren Poort

Lemming management

Flatten the curve